Στην Ιορδανία ο Άγγελος Παπαγγελόπουλος ... για το Γκεζερλή κουβέντα...? που έκανε τη "βρώμικη" δουλειά-φωτό | Πρωτη news spor

 Μιά και εμείς δεν έχουμε μηχανικούς
και αρχιτέκτονες η Περιφέρεια 'εκανε ένα ταξιδάκι ακόμα στο πλαίσιο της εξωστρέφειας  και ανέθεσε σε Ιορδανούς να φτιάξουν την "Πύλη της Πελοποννήσου" και το "χωριό" του Γιάννη. Βέβαια για τον Γιάννη Γκεζερλή που έκανε την "βρώμικη" δουλειά...κουβέντα μη μας κλέψει και τη δόξα για τα μεγάλα έργα της Κορινθίας που θα έχουμε την τύχη να δούμε τα επόμενα χρόνια με θέα απο τον Άγιο Σπυρίδωνα Κορίνθου. 
Ν.Ν.

Διαβάστε το δελτίο τύπου και θα καταλάβετε. 
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ανταποκρινόμενη στις προσκλήσεις του Πανεπιστημίου Al-Bayt και της Ένωσης Μηχανικών της Ιορδανίας (JEA) εκπροσωπήθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη κο Άγγελο Παπαγγελόπουλοο οποίος παρευρέθηκε στις δύο εκδηλώσεις που διοργάνωσαν
Στην πρώτη στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Al-Bayt, προηγήθηκε συνάντηση με τον περιφερειάρχη της περιφέρειας Mafraq,Dr. AhmadZaubi, τον πρύτανη του πανεπιστημείουAl-BaytDr. EddinArafah και των καθηγητων AliAbughanimeh και LucioZazzaraσχετικά με την συνεργασία και την στήριξη των δύο περιφερειών στις δράσεις των Πανεπιστημίων. Στο κύριο μέρος της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση των προτάσεων – μελετών από την μεριά των φοιτητών και των καθηγητών των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που συμμετείχαν για τις ολοκληρωμένες  χωροταξικές παρεμβάσεις στον Ισθμό της Κορίνθου και το παραλιακό μέτωπο των Λουτρών της Ωραίας Ελένης.
Η δεύτερη εκδήλωση αφορούσε την «16η Αρχιτεκτονική Εβδομάδα»  με γενικό τίτλο «Σύγχρονες μέθοδοι στην Αρχιτεκτονική Ακαδημαική Παιδεία» την οποία διοργάνωσε η JΕΑ στο Αμμάν.  Πριν την έναρξη των εργασιών  ο αντιπεριφερειάρχηςΑγγελοςΠαπαγγελόπουλος είχε συνάντηση και εποικοδομητική συνομιλία με τον υπουργό Παιδείας της Ιορδανίας AdelalTwesi,στον οποίο μετέφερε και τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.

Η περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο της εξωστρέφειας δηλώνει το παρόν σε κάθε ευκαιρία ανταλλάσοντας σκέψεις και θέσεις, και προωθώντας συνεργασίες επί θεμάτων της αρμοδιότητάς της.
Τελείωσε η έναρξη της «αρχιτεκτονικής εβδομάδας» με τίτλο (σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις στην αρχιτεκτονική εκπαίδευση), το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Υπουργείου Ανώτατης Εκπαίδευσης και Επιστημονικής Έρευνας, και οργανώνεται από τις ιορδανικές συλλόγους μηχανικών και Αρχιτεκτόνων. 
Που πραγματοποιήθηκε στην καρδιά του Πολιτιστικού Κέντρου Αμμάν Alkadimh- Χουσεΐν.
 Γιαννης Γκεζερλής                 

 Γιαννης Γκεζερλής-www.facebook.com


 
Top