Μιχάλης Μεζίνης" Γι αυτό στηρίζουμε τον Δημήτρη Ραψωματιώτη στο Επιμελητήριο Κορινθίας" | Πρωτη news sport

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τα
τελευταία χρόνια στο χώρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας ώθησε μια ομάδα συναδέλφων ελευθέρων επαγγελματιών να συγκροτήσουμε συνδυασμό με επικεφαλής τον Δημήτρη Ραψωματιώτη και να καταθέσουμε την υποψηφιότητά μας για τις ερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου  που θα γίνουν από 1 έως 17 Δεκεμβρίου 2017.
Η άποψή μας είναι ότι η σημερινή διοίκηση του Επιμελητηρίου δεν αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα των προβλημάτων μας και δεν μπόρεσε να δώσει λύσεις.
Ποια  όμως είναι η κατάσταση που βιώνει ο χώρος των επαγγελματιών-καταστηματαρχών   τα τελευταία χρόνια;
Βιώνει μια κατάσταση οικονομικά τραγική  με αμέτρητα και άλυτα προβλήματα..
Το θέμα που απασχολεί όλους τους συναδέλφους μας και ιδιαίτερα το χώρο των ελευθέρων επαγγελματιών είναι ο καθορισμός των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων και της μεγάλης φορολογικής καταιγίδας.
Τι έκανε το Δ.Σ και  ο απερχόμενος Πρόεδρος γι’ αυτό?
Η σημερινή διοίκηση δεν ασχολήθηκε ποτέ με κανένα από τα προβλήματα που μας απασχολούν τα οποία είναι πάρα πολλά , αλλά γι αυτά θα αναφερθούμε σε άλλο άρθρο μας προσεχώς.
Δεν ασχολήθηκε με το ασφαλιστικό, δεν ασχολήθηκε με το φορολογικό, δεν ασχολήθηκε όπως έπρεπε με το αντικείμενο των εργασιών των ελευθέρων επαγγελματιών, τον αθέμιτο  ανταγωνισμό που υπάρχει στο χώρο και την απαξίωση της δουλειάς μας.
Ένα Επιμελητήριο Κορινθίας που δυστυχώς η σημερινή διοίκηση το απαξίωσε.Πιο κάτω δεν πάει…..
Για όλα τα παραπάνω  και όχι μόνο… αποφασίσαμε να είμαστε υποψήφιοι στις ερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας και ζητάμε τη στήριξη των συναδέλφων στην προσπάθεια που κάνουμε να υπάρξει αλλαγή πορείας προς την ανάπτυξη και να δώσουμε επιτέλους στο Επιμελητήριο Κορινθίας το κύρος και την αποτελεσματικότητα που  αξίζει.
Σύντομα θα ανακοινωθούν και νέα ονόματα από όλους τους επαγγελματικούς κλάδους.
Μιχάλης Μεζίνης υποψήφιος με τον συνδυασμό
«Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα» με επικεφαλής τον Δημήτρη Ραψωματιώτη
 
Top