Ο Μητσοτάκης θα καταργήσει τις κληρώσεις παντού χάρην της Αριστείας. Δείτε τις αλλαγές που φέρνει! | Πρωτη news sport

Ρελάνς του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, μετά την «προκλητική» απόφαση της κυβέρνησης, να καταργήσει την αριστεία στα Δημοτικά σχολεία και να ορίζονται με κλήρωση οι σημαιοφόροι.

Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες  αποκάλυψε, ότι μόλις αναλάβει πρωθυπουργός, η κυβέρνησή του όχι μόνο θα καταργήσει την κλήρωση για ορισμό σημαιοφόρων στα Δημοτικά σχολεία, αλλά  χάριν της «Αριστείας» θα καταργήσει όλες τις κληρώσεις από τον δημόσιο βίο!..

Τερματίζονται οι κληρώσεις εργατικών κατοικιών.
Μόνοι «άριστοι» εργάτες θα παίρνουν εργατικές κατοικίες και αυτοί οι εργάτες θα είναι πρωτοπόροι στην παραγωγικότητα, δουλεύοντας ανασφάλιστοι σε 12ωρα με μισθό 300€ (μείον τις μαύρες κρατήσεις).
Επιπλέον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα καταργήσει τις κληρώσεις δώρων εταιριών προς τους καταναλωτές.

Οι «άριστοι»  ή τέλος πάντων ο γνωστός του γνωστού στην κάθε εταιρία  ή πολυεθνική αλυσίδα θα κερδίζουν πλούσια δώρα.
Μια μορφή μερικής επαναφοράς του 13ου μισθού ως βραβείο αριστείας.
Τέλος καταργούνται όλες οι κληρώσεις στα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ και τα λαχεία καθώς νικητές θα είναι όσοι κατέχουν δελτία μόνο με τους «τέλειους - άριστους αριθμούς».

Παιδικά τραγούδια όπως το ανθρωποφαγικό «Ήταν ένα μικρό καράβι»που περιγράφει κληρώσεις μεταξύ ναυαγών απαγορεύονται.
Στο κάτω - κάτω θα έπρεπε να φαγωθούν πρώτα οι Εβραίοι, μετά οι Κομμουνιστές και στο τέλος οι Ρομά, συμπλήρωσε την πρόταση του αρχηγού, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ  Άδωνης Γεωργιάδης!..

Υγ. Οι μπάντες του Ελληνικού Στρατού ήδη κάνουν πρόβες στο νέο Εθνικό Εμβατήριο - Παιάνα όπως θα ακούγεται στις μαθητικές παρελάσεις με τίτλο: «Λεβεντόπαιδο Αρίστο μπες στο μαγαζί και κλεισ' το»...


ΠΗΓΗ
 
Top