Σπαρακτικό video: Ο Κούλης δίνει σκονάκι στον Πορτοσάλτε, και η δημοσιογραφάρα κάνει την "σκληρή" ερώτηση | Πρωτη news spor



Καθώς είχαν περάσει 35 λεπτά συνέντευξης, φαίνεται ότι ο πολιτικός και ο δημοσιογράφος ξεχάστηκαν ότι καταγράφονται και προβάλλονται από την κάμερα

Την περασμένη Παρασκευή ο πρόεδρος της ΝΔ έδωσε μια ζωντανή, εφ όλης της ύλης συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και τον Άρη Πορτοσάλτε. Υπήρχε παράλληλα και η δυνατότητα της τηλεοπτικής κάλυψης της συνέντευξης μέσα από το στούντιο.

Στο 35:33 ο Κυρ. Μητσοτάκης την ώρα που ολοκληρώνει μια απάντησή του… πασάρει ένα χαρτί στον δημοσιογράφο και του κάνει ένα διακριτικό νόημα. Ο δημοσιογράφος το διαβάζει και ο πρόεδρος της ΝΔ το παίρνει πίσω. Αμέσως μετά ο δημοσιογράφος ρωτά τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη Συνταγματική Αναθεώρηση. Καθώς είχαν περάσει 35 λεπτά συνέντευξης, φαίνεται ότι ο πολιτικός και ο δημοσιογράφος ξεχάστηκαν ότι καταγράφονται και προβάλλονται από την κάμερα.

Το σασπένς συνεχίζεται: Ο Κυρ. Μητσοτάκης ακούει προσηλωμένος το… αναπάντεχο και σκληρό ερώτημα που του θέτει ο δημοσιογράφος. «Χαίρομαι που με ρωτάτε γι’ αυτό και πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε…», σχολιάζει ο Κυρ. Μητσοτάκης, ξεκινώντας το δύσκολο έργο να απαντήσει στην… απρόσμενη ερώτηση που δέχτηκε από τον εκπρόσωπο της τέταρτης εξουσίας που εκ της αποστολής του αποσκοπούσε στο να στριμώξει και, τελικά, να ελέγξει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 




 
Top