Το "μενού"Τατούλη για σήμερα...! Τουρλού-Τουρλού με λίγο Δέδε...για νοστιμιά...! | Πρωτη news sport



Για πολλοστή φορά η ηγεσία της

περιφέρειας Πελοποννήσου που δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο στην Κορινθία εδώ και 7 χρόνια που ασκεί εξουσία ,της φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απο την ίδια.
Δυστυχώς ξεχνάει ότι την εποχή της αντιπεριφέρειας του Γιώργου Δέδε δε του επέτρεπαν να βάλει υπογραφή ούτε για το κατούρημα του και τώρα του ζητάνε ευθύνες για τα έργα που δεν έπραξε ,ενώ βλέπετε τώρα που αλλάξε χέρια η αντιπεριφέρεια Πελοποννήσου η Κορινθία πνίγηκε στα έργα...! δυστυχώς και ο Πελοπίδας τα ίδια περνάει.
Γεγονός είναι πως τους χαλάει καθημερινά τον ύπνο η παρουσία του Γιώργου Δέδε ,γιατί ότι και να προσάψεις στο κυβερνητικό έργο προφανώς είναι δικαιολογημένα όμως το αποτέλεσμα της δουλειάς του υπουργείου υποδομών κατά κοινή ομολογία είναι το πιο παραγωγικό και επιτυχημένο.
Τώρα να δώσω μια απάντηση για την μελέτη της διάβρωσης για τον "Κορινθιακό κόλπο"  βρίσκεται στο ίδιο συρτάρι  με τη μελέτη για την "πύλη της Πελοποννήσου" στο ίδιο συρτάρι με τα ευρώπουλα για το δρόμο στο σχίνο....και πάει λεγοντας.      
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ   ΤΟΥ  ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΔΕ 
Απαντήσεις από το Υπουργείο Υποδομών για το διαγωνισμό της μελέτης για την αντιμετώπιση της διάβρωσης του Κορινθιακού κόλπου ζήτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017.
"Οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών οφείλουν να μας απαντήσουν σε ποιά φάση βρίσκεται ο διαγωνισμός των 5 εκατομμυρίων ευρώ για τη μελέτη της αντιμετώπισης της διάβρωσης για τον Κορινθιακό κόλπο" δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σχολιάζοντας τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα και αφορούν μελέτες και έργα που υπόσχονται στελέχη της Κυβέρνησης.
Ο κ. Τατούλης, αφού έθεσε το ερώτημα, ποιά είναι η ειδική σχέση του Γενικού Γραμματέα και του Πανεπιστημίου Πατρών και ποιά η σύνδεση με τη μελέτη για τον Κορινθιακό, τόνισε ότι οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Περιφερειακή αρχή είναι αυτή που διεκδικεί και επιτυγχάνει την υλοποίηση έργων ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την ενίσχυση της περιφερειακής οικονομίας της Πελοποννήσου.
 
Top