Παραιτηθείτε..."τώρα" κύριοι του Διοικητικού Συμβουλίου... της Διώρυγας | Πρωτη news sport

Άμεσες θα πρέπει να είναι οι παρεμβάσεις
του Υπουργείου Οικονομικών στην δικαιοδοσία του οποίου είναι η Διώρυγα , του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας για το Λιμεναρχείο Κορίνθου και γιατί όχι και της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κορίνθου για να αποδοθούν ευθύνες σε όλους ,αρχής γενομένης από την Διευθύνουσα Σύμβουλο και όλη τη Διοίκηση της Διώρυγας και να καταλήξει σε όλους όσοι συμμετείχαν στην λήψη της απόφαση περί ... 
του ανοικτού μοντέλου διοίκησης, που εφαρμόζεται από την ΑΕΔΙΚ, στηριζόμενο στους εργαζόμενους αλλά και στους κοινωνικούς φορείς του τόπου.
                                                        BY ELENA
                                                   περισσότερα εδώ


Οι εργαζόμενοι και μέλη της Διώρυγας ήταν εκεί , και οι φορείς του τόπου ήταν παρόντες όπως πχ Ο κος Αντιπεριφερειάρχης Νομού Κορινθίας , ο Δήμαρχος Λουτρακίου Παραχώρας και ΑΓ . Θεοδώρων οι οποίοι έκαναν και δηλώσεις ,και δυο Αντιδήμαρχοι ήταν εκεί κ.λ.π

 Οι λόγοι δεν είναι άλλοι από αυτούς που εμείς κατά καιρούς έχουμε εκφράσει τις ανησυχίες μας . Όπως η κακή συντήρηση της Διώρυγας , κακή λειτουργία , κίνδυνοι πρόκλησης ατυχημάτων , έλλειψη ασφάλειας και ασφάλισης Αστικής Ευθύνης για κάθε κίνδυνο ( αν και προβλέπετε από τον Νόμο ) παράνομους και ανασφάλιστους εργαζομένους , αργόμισθους με την σύμφωνη γνώμη και τήν απόλυτη ευθύνη της Διευθύνουσας Συμβούλου και του φερόμενου ως Γενικός Διευθυντής , και άλλα πάρα πολλά. 
 Το Geraniablog στις 23/9/2017 ημέρα Σάββατο έκανε δημοσίευση με τίτλο << η ΔΙΩΡΥΓΑ είναι χωρίς Ασφαλιστικές καλύψεις Αστικής Ευθύνης !!! Ποιος Αναλαμβάνει τους κινδύνους της διοργάνωσης Cross the Euro Canal ???
Το Λιμεναρχείο Κορίνθου το γνωρίζει ???
Υπάρχει συγκάλυψη από κάπου ???
 >> ( βλέπε εδώ )

Σήμερα ημέρα ολοκλήρωσης της διοργάνωσης Cross the Euro Canal που αφορούσε το Διάπλου της Διώρυγας από κολυμβητές πολλών κατηγοριών και ηλικιών , συνέβησαν τόσα όσα δεν φέρνει ο χρόνος . 
 Από καταπτώσεις χωμάτινων όγκων από τα πρανή της Διώρυγας με κίνδυνο τον τραυματισμό των κολυμβητών ή κάτι πολύ χειρότερο , από εγκλωβισμό κολυμβητών για ώρες στη μέση του Διάπλου με αποτέλεσμα θερμοπληξίας ( ευτυχώς μόνο αυτό και όχι κάτι άλλο πολύ χειρότερο ) , από την μη πρόβλεψη σωστικών πλωτών μικρών μέσων εντός της Διώρυγας και άλλα πάρα πολλά . 
 Το Λιμεναρχείο Κορίνθου από ομολογίες παραβρισκόμενων στην εκδήλωση ήταν στο πουθενά !!! και εμφανίστηκε λένε στο τέλος όλων . 
 Εμείς επειδή δεν
είμασταν παρόντες σας παραπέμπουμε σε δημοσιεύσεις Κορινθιακών blogs και ιστοσελίδων .( Βλέπε εδώ1 )
(ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ 2)
( ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ 3 )
( ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ 4 )
( ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ 5 )
ακολουθούν σχόλια συμμετεχόντων στην ιστοσελίδα του CROSS the EURO CANAL
Chris Assimakopoulos Ποιος πρώτος τερμάτισε ρε ασχετοι και επικίνδυνοι. 
Εμείς πισω σώζαμε παιδιά με υποθερμια σε κατάσταση πανικού που έκλαιγαν μέσα στο νερό. 
Αυτό που κάνατε ήταν εγκληματική αμέλεια. 
Στην πλατφόρμα δεν είχε ούτε σκάλα για να ανέβεις με αποτέλεσμα όσοι καταφέραμε να ανέβουμε να γδαρθουμε και να  στάζούμε αίμα. 
Η τροφοδοσία σας ήταν μόνο ζεστό νερό ενώ άλλα γράφετε στην προκήρυξη. 
Οι βάρκες ανεπαρκείς και με μεγάλη καθυστέρηση μάζευαν τον κόσμο... Ενημέρωση μηδέν πριν τον αγώνα και άλλα πολλά...
Ο χρήστης Christos Tsotos έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL
5 ώρες ·
Μπράβο στα παιδιά που μπόρεσαν και τερμάτισαν,
Μπράβο σε όλους τους άλλους για τη συμμετοχή τους,
Κλωτσιές στους διοργανωτές …..
Ο Dimitris Galanis έγραψε κριτική για “CROSS the EURO CANAL
4 ώρες ·
Η χειρότερη διοργάνωση που έγινε ποτέ. Κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη για ΤΟ ΦΙΆΣΚΟ. Από ΤΟ πρωί φάνηκε αλλά αυτό που έγινε μετά….

 πηγή-geraniablog.blogspot.gr

 
Top