Το μεθυσμένο μου βραστό | Πρωτη news sport

Ένα πεντανόστιμο φαγητό κατάλληλο για τις φθινοπωρινές ημέρες

Το βραστό της θαλπωρής
  • 1 κιλό μοσχάρι για βραστό, κομμένο κύβους
  • ελάχιστο αλεύρι
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. βούτυρο
  • 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • φρέσκο θυμάρι (το ανάλογο μιας κουταλιάς τα ανθάκια του)
  • 1 κουταλιά πελτέ
  • 1 μπουκάλι μπύρα (προτιμώ κόκκινη ή σκούρα)
  • 3 φλιτζ. ζωμό (σπιτικό καλύτερα ή αλλιώς καλής ποιότητας κύβο)
  • 1 κουταλιά Γούστερ σως
  • 2 μεγάλα καρότα κομμένα ροδέλες
  • 2-3 πατατούλες κομμένες στα τέσσερα
  • 1 κομμάτι από τη «φλούδα» της παρμεζάνας
  • αλάτι και πιπέρι
Βασικό και καίριο μέλημα: στεγνώνουμε πολύ καλά το κρέας με χαρτί κουζίνας.
                                                                   περισσότερα εδώ


H συνέχεια του άρθρου   εδώ
 
Top