Ένα πεντανόστιμο φαγητό κατάλληλο για τις φθινοπωρινές ημέρες
Το βραστό της θαλπωρής
- 1 κιλό μοσχάρι για βραστό, κομμένο κύβους
- ελάχιστο αλεύρι
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κουτ. βούτυρο
- 1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- φρέσκο θυμάρι (το ανάλογο μιας κουταλιάς τα ανθάκια του)
- 1 κουταλιά πελτέ
- 1 μπουκάλι μπύρα (προτιμώ κόκκινη ή σκούρα)
- 3 φλιτζ. ζωμό (σπιτικό καλύτερα ή αλλιώς καλής ποιότητας κύβο)
- 1 κουταλιά Γούστερ σως
- 2 μεγάλα καρότα κομμένα ροδέλες
- 2-3 πατατούλες κομμένες στα τέσσερα
- 1 κομμάτι από τη «φλούδα» της παρμεζάνας
- αλάτι και πιπέρι
Βασικό και καίριο μέλημα: στεγνώνουμε πολύ καλά το κρέας με χαρτί κουζίνας.
περισσότερα εδώ
H συνέχεια του άρθρου εδώ

