Μπορούν να χαρακτηριστούν και ως διαφορετική εκδοχή του παστίτσιου, τα κανελόνια
όμως έχουν τη δική τους μοναδική γεύση που τα κάνει να ξεχωρίζουν. Παρέα με μια σαλάτα είναι και ένα πρώτης
Μερίδες: 6-8 Χρόνος προετοιμασίας: 20′ Χρόνος μαγειρέματος: 1:15 ‘ Έτοιμο σε: 1:35 ‘
Υλικά
Περισσότερα εδώ
1 πακέτο κανελόνια
Για τη γέμιση
750γρ. κιμά μοσχαρίσιο, λάπα ή ελιά
1½ φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι, τριμμένο
1 ποτήρι κρασιού κρασί λευκό
1 κονσέρβα ντοματάκια κονκασέ
2 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας διαλυμένο σε νερό
1 κουτ. σούπας βασιλικό ξερό
1 κουτ. σούπας κοφτή ζάχαρη
λίγο τριμμένο μπαχάρι
1 φλιτζάνι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 χούφτα βασιλικό φρέσκο ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
750γρ. κιμά μοσχαρίσιο, λάπα ή ελιά
1½ φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι, τριμμένο
1 ποτήρι κρασιού κρασί λευκό
1 κονσέρβα ντοματάκια κονκασέ
2 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας διαλυμένο σε νερό
1 κουτ. σούπας βασιλικό ξερό
1 κουτ. σούπας κοφτή ζάχαρη
λίγο τριμμένο μπαχάρι
1 φλιτζάνι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 χούφτα βασιλικό φρέσκο ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Η συνέχεια εδώ