ΥΛΙΚΑ
- 8 μπούτια φιλεταρισμένα
- 10 λιαστές ντομάτες
- 4 ντομάτες τριμμένες
- 1 κρεμμύδι
- 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
- 3 κουταλιά της σούπας κάπαρη
- 100 γρ. ελιές πράσινες χωρίς κουκούτσι
- 5 φύλλα φρέσκο βασιλικό
- 150 γρ. φέτα
- Ελαιόλαδο
- 2 κύβους ζωμού κότας
- Σε ένα ψηλό και στενό ταψί για τον φούρνο ρίξτε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, την τριμμένη ντομάτα, τις ελιές κομμένες στα τέσσερα, την κάπαρη, τον βασιλικό χοντροκομμένο, τη φέτα τριμμένη, το σκόρδο και τους κύβους ζωμού κότας.
- Διάβασε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: