ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΠΙΛΑΦΙ ΜΕ ΚΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΙ | Πρωτη news sport

Μπορεί να σας φαίνεται ασυνήθιστο αλλά το γιαούρτι ταιριάζει πολύ στη μαγειρική καθώς δροσίζει και ελαφραίνει φαγητά με πλούσιες σάλτσες, έχει εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα σε μαρινάδες κρεατικών και κοτόπουλου, γίνεται σάλτσα, σαλάτα-αλοιφή με πολλούς συνδυασμούς, και μπαίνει σε γλυκά δίνοντας ένα ξεχωριστό γευστικό αποτέλεσμα. 

Πριν χρησιμοποιήσουμε το γιαούρτι στη μαγειρική, θα πρέπει να το έχουμε φέρει σε θερμοκρασία δωματίου για να αποφύγουμε  την απότομη αλλαγή της θερμοκρασίας από το ψυγείο. Να θυμάστε ότι είναι προτιμότερο να χρησιμοποιούμε πλήρες λιπαρών γιαούρτι, καθώς έχει πυκνότερη υφή και δίνει καλύτερο αποτέλεσμα.
Υλικά 
2 φλ. ρύζι
2 κ.σ. βούτυρο
Περισσότερα εδώ:
 
Top