- Ρωτήστε τον Θοδωρή Μιχόπουλο! | Πρωτη news sport

Αν εξαιρέσει κανείς τα διάσημα τρολ του Σύριζα που έχουν πλέον
δημιουργήσει τον μύθο τους και είναι κατά κάποιο τρόπο σεσημασμένοι συριζαίοι και παρατηρήσει πιο προσεχτικά τις σχέσεις κυβέρνησης Σύριζα με τα ΜΜΕ θα διαπιστώσει το εξής παράδοξο: Ολοι σχεδόν οι δημοσιογραφικοί λακέδες των κυβερνήσεων Σαμαρά-Βενιζέλου-ΓΑΠ-Παπακωνσταντίνου βρίσκονται σήμερα προστατευμένοι στο περιβάλλον Natura του Σύριζα!
Με το που άλλαξε η κυβέρνηση και διαπίστωσαν ότι ο Τσίπρας δεν θα αποτελέσει αριστερή παρένθεση άρχισαν να προσεγγίζουν τους νέους ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου με την βοήθεια του Προκόπη(Πάκη) Παυλόπουλου. Ετσι κάτι κραγμένοι δεξιοί της συμφοράς ιδιοκτήτες ιστοσελίδων βρέθηκαν να φιλοξενούν με τρυφερότητα τις απόψεις πολιτικών ογκόλιθων όπως είναι ο Σκουρλέτης, ο Πετρόπουλος, ο Κουρουμπλής, η Γεροβασίλη και λοιποί σπερματεγχύτες Συριζαίοι. Πρόκειται για κάτι πλαστογράφους επισκεψιμοτήτων εκδότες του διαδικτύου που υποδύονται τους “πρώτους” ενώ δεν τους διαβάζουν ούτε καν οι “αγράμματοι” συντάκτες που τα γράφουν.
Ο Σύριζα λοιπόν με την κατσιαπλιάδικη εγχώρια νοοτροπία που διακρίνει όλες τις εγχώριες κυβερνήσεις έσπευσε να επινοικιάσει τους σεσημασμένους διαχρονικούς κυβερνογλείφτες και με αυτούς να έχει πάρε δώσε. Εάν δείτε τις λίστες του διαβόητου ΚΕΕΛΠΝΟ με ελάχιστες εξαιρέσεις οι ίδιοι τα παίρνουν και από τους δημόσιους οργανισμούς και ελεγχόμενους από τον Σύριζα φορείς. Πρόκειται για τους Γενίτσαρους εκδότες που αύριο με την ίδια άνεση θα γλείφουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ώστε να εξακολουθήσουν να έχουν το δάχτυλο στο μέλι.
Ακόμη και ο Θοδωρής Μιχόπουλος μπουχτισμένος από την ενδοτικότητα της κυβέρνησης Σύριζα στους διαχρονικούς, εμετικούς γλείφτες του εγχώριου εκδοτικού σκουπιδότοπου έδωσε μια μούτζα στην κυβέρνηση από σεβασμό στον εαυτό του.
Εάν θέλετε να διαπιστώσετε την γελοιότητα των σχέσεων της κυβέρνησης Σύριζα με τους πρώην γλείφτες του Σαμαρά και μελλοντικούς γλείφτες του Μητσοτάκη, ρωτήστε τον Θοδωρή…
 
Top