Νίκος Ξυλούρης: Υποψήφιος στις επιμελητηριακές εκλογές με υποψήφιο τον Παναγιώτη Λουζιώτη | Πρωτη news sport


Την υποψηφιότητά για τις Επιμελητηριακές εκλογές Κορινθίας με τον ανεξάρτητο συνδυασμό

"Επιχειρηματική Ανάπτυξη"με πρόεδρο τον Παναγιώτη Λουζιώτη ανακοίνωσε ο Κορίνθιος Ολυμπιονίκης -επιχειρηματίας Νίκος Ξυλούρης με δήλωσή του στην Πρώτη news .
Αναλυτικότερα ο Νίκος Ξυλούρης δήλωσε: «Οι εκλογές για τη νέα Διοίκηση των Επιμελητηρίων, που θα πραγματοποιηθούν στις 10 Δεκεμβρίου, διεξάγονται σε μία περίοδο όπου η Επιμελητηριακή και η επιχειρηματική κοινότητα απαιτείται να δώσει δυναμικά το παρόν προκειμένου να συμβάλει τα μέγιστα για την οριστική έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση και την επιστροφή στην βιώσιμη ανάπτυξη.



Έχουμε χρέος και ταυτόχρονα τη μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα στο Επιμελητήριο της Koρινθίας , που ως αναπόσπαστο μέλος της μεγάλης Επιμελητηριακής οικογένειας καλείται να πρωταγωνιστήσει στα επιχειρηματικά δρώμενα της περιοχής μας."


Νίκος Ξυλούρης γεννήθηκε στην Κόρινθο το 1982.

Απόφοιτος του 2ου λυκείου Κορίνθου , συνέχισε τις σπουδές του στην Αθήνα στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.
Πρωταθλητής Ελλάδος, Βαλκανιονίκης, Μεσογειονίκης, 2 φορές Πρωταθλητής Ευρώπης και Ολυμπιονίκης στο άθλημα της κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα και του 2008 στο Πεκίνο.
Το κράτος τον τίμησε κάνοντας τον Αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού και χορηγώντας του άδεια πρακτορείου ΟΠΑΠ, επιχείρηση την οποία διατηρεί από το 2009 μέχρι και σήμερα στην Κόρινθο.
Επίσης είναι ιδιοκτήτης της οικογενειακής επιχείρησης AVIN Ξυλούρης Καύσιμα ΟΕ, η οποία εδρεύει από το 1978 στον Σολομό Κορινθίας.
Διετέλεσε επί 4 χρόνια πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Κορινθίας ενώ είναι ενεργό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Eίναι υποψήφιος στο τμήμα Υπηρεσιών



Η Πρώτη news του εύχεται καλή επιτυχία!
 
Top