ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΚΟΛΕΜΗΣ"Υποψήφιος στο τμήμα υπηρεσιών με τη παράταξη του ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ | Πρωτη news sport

"Μου αρέσει να προσφέρω
στη πόλη και τις επιχειρήσεις"
Γεννήθηκε στις Βρυξέλλες όπου και έζησε μέχρι τα 22 του χρονια. Απόφοιτος της Γαλλικής Ακαδημίας με γνώσεις Γαλλικής και Αγγλικής γλώσσας, γνώσεις υπολογιστών αλλά και Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Αυτοκινήτων, ο Στέλιος Γκουλεμης δεν έμελλε να ασκήσει το επάγγελμα το οποίο σπούδασε.
 Το 1995 τρία χρόνια αφότου ήρθε στην Ελλάδα, άνοιξε την πρώτη του επιχείρηση στη Κορινθο, ένα πρατήριο υγρών καυσίμων το οποίο διατηρησε έως και το 2009. Τα επόμενα επιχειρηματικα του βήματα είναι ένα κατάστημα ρούχων ένα περίπτερο και, σήμερα ένα καφέ (το Κορνερ Καφέ ),στην οδό Αποστόλου Παύλου 28 Κορινθο
Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για έναν άνθρωπο ευθύνη, τίμιο και δημιουργικό. Είναι παντρεμένος με την Μαρια-Χρυσουλα Δελη, κόρη του γνωστού Αθλητικογραφου Βασίλη Δελη, (ΕΡΑ SPOR ,Πρωινη, Μπάλα, ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ κλπ) και έχει δύο παιδιά τον Χρήστο και την Αγγελική.Στο Επιμελητηριο είναι υποψήφιος με τον συνδυασμο Ραψωματιωτη "Επιχειρηματικη Συνεργασία για το Αποτέλεσμα ".
 "ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΙΩΝΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ"

ΣΤΕΛΙΟΣ ΓΚΟΛΕΜΗΣ
Ιδιοκτήτης επιχείρησης εστίασης
Υποψήφιος στο τμήμα υπηρεσιών με τη παράταξη ΔΗΜ. ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ 
 
Top