Όλοι ξέρουμε ότι το ψάρι είναι
από τα πιο υγιεινά προϊόντα της Ελληνικής θάλασσας και πρέπει να το έχουμε στην εβδομαδιαία διατροφή μας. Σήμερα σας παρουσιάζουμε μια πανεύκολη συνταγή για λαβράκια στο φούρνο σε λαδόκολλα, υγιεινή, με σόγια και λεμονόχορτο. Απολαύστε την!
Υλικά για 4 μερίδες
2 κουταλιές soya sauce
1 κουταλάκι σισαμέλαιο
1 κοτσάνι λεμονόχορτο, ψιλοκομμένο
1 κόκκινη καυτερή πιπεριά, σε λωρίδες
1 κουταλάκι σισαμέλαιο
1 κοτσάνι λεμονόχορτο, ψιλοκομμένο
1 κόκκινη καυτερή πιπεριά, σε λωρίδες
Περισσότερα εδώ: