ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ -ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ -ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 0-2 | Πρωτη news sport

Με το δεξί έκανε ποδαρικό για τη νέα
χρονιά η Κορινθος 06 νικώντας εκτός έδρας την αξιομαχη Θυελλα Πετριου με 2-0. 

Στο ματς αυτό αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά γιατί το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ! Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατα και φουριοζοι στο μικρό γήπεδο του Πετριου και από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του Α'ημιχρόνου σφυροκοπουσαν την εστία του αγεραστου Μιχάλη Μπεζα. Τ
ο γκολ όμως δεν ερχόταν για την ομάδα του Μπινιαρη και οι γηπεδούχοι εκλειναν πονηριά το μάτι στη τύχη τους ...αφού ηλπιζαν ότι θα έπαιρναν κάτι από το παιγνιδι με τους ανωτερους αντιπάλους τους. 
Πάνω από 12 κλασικές ευκαιρίες κατέγραψε το κοντέρ με 3 δοκάρια  (στο 19' σέντρα σουτ του Δημητριάδη η μπάλα βρισκει ελαφρά το αριστερό κάθετο δοκαρι του Μπεζα, ενώ στο 29' Λυγκος και Τζανετος στην ίδια φάση σημάδεψαν το οριζοντιο δοκαρι του Μπεζα, αλλά στο δοκάρι του Λυγκου η μπάλα έσκασε 20 τουλάχιστον πόντους μέσα από τη γραμμή κάτι που δεν είδαν διαιτητής και βοηθός. 
Στη συνέχεια της φάσης πλασέ του Αραπογλου η μπάλα βρισκει το απλωμενο χέρι του Φρουσιου και ο Ρουτσης δείχνει την άσπρη βούλα.
 Όμως ο Τζανετος νικηθηκε από τον εκπληκτικό Μπεζα που επεσε στη γωνία του και εδιωξε σε κορνερ. Η φάση αυτη καταγράφεται στο 30'. 
Οι μετέπειτα νικητές δεν απογοητευτηκαν συνέχισαν στον ίδιο ρυθμο έχαναν γκολ που απεσοβησαν οι παίκτες του Απόστολου Καρυωτη με όλους τους τρόπους προεξαρχοντος βέβαια του γκολκίπερ Μπεζα που είχε κατεβάσει ρολλα. 
Οι ομάδες πήγαν με τη λευκή ισοπαλία στα αποδυτήρια και με την έναρξη του Β' ημίχρονου οι παίκτες της Κορινθου αποφασισαν να παίξουν πιο ορθολογικο ποδόσφαιρο με υπομονή και χωρίς εντυπωσιασμους να φτάσουν στο γκολ, όπως και έγινε όταν στο 57' ο Σάντα από δεξιά έκανε τη σέντρα ξυραφι και ο Γκαρμιρης στη προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του ατυχου Μπεζα γράφοντας για την Κόρινθο 06 το 1-0.Στη συνέχεια για δέκα λεπτά οι γηπεδούχοι ισορροπησαν το παιχνίδι και από το 65' έως το 75' ανησυχησαν την εστία του ναποκτηθεντα Σκουρτη με τρεις χαμένες ευκαιρίες με Γκαρμιρη, Μπακασετα και Μπασιωτη. 
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν και πάλι ρυθμο και έφτασαν στο τελικό 0-2 στο 83' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λυγκου που ανατραπηκε από τον Τσιακο. 
Τίποτα το αξιόλογο μέχρι τη λήξη του αγώνα πλην της αποβολης του αρχηγού Μπακασετα προφανώς γιατί κάτι είπε στον διαιτητή. Αυτό έγινε στο 37' 
Συμπερασματικα δίκαιη η νίκη της Κορινθου 06 κόντρα σε μια καλή ομάδα που σε άλλα παιγνίδια εκμεταλλευεται την έδρα της αφού χθες είχε να αντιμετωπίσει την καλύτερη ομάδα του πρωταθληματος βασει εμφανίσεων και αποτελεσμάτων μέσα στον αγωνιστικό χώρο. 
Πολύ καλή η διαιτησία του Ρουτση και των βοηθών του παρά το λάθος του 29' λεπτου. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ. ΘΥΕΛΛΑ :Μπεζας, Λεκουσιωτης  (68' Μαναβης ), Φρουσιος, Πεζος, Μητρακος, Ραχανιωτης, Μπακασετας, Μπασιωτης, Τσιακος, Μάρκου, Γκαρμιρης.  

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Σκουρτης, Τριμπονιας, Φιλης, Μαγγινας, Μαυρελης, Χατζησοφρωνιου, Αραπογλου  (82'Χουσελας) Σαντα, Δημητριάδης  (60' Χρυσαφιδης ), Λυγκος, Τζανετος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ 
 
Top