ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Ο Μιραλάς επιστρέφει στον Ολυμπιακό... ανακοίνωση μέσω Twitter...! | Πρωτη news sport

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε πλήρη και
οριστική συμφωνία για τον Κέβιν Μιραλάς και ο Βέλγος γυρίζει... σπίτι του! Άμεσα στην χώρα μας ο άσος της Έβερτον, ανακοίνωση μέσω Twitter!
Η «βόμβα» του χειμώνα είναι γεγονός! Ο Κέβιν Μιραλάς θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού! Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας μεγάλο και βασικό σύμμαχό του τον ίδιο τον παίκτη έφτασαν στο να πετύχουν το deal του... Γενάρη και την οριστική συμφωνία με την Έβερτον! Μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια αλλά και διαπραγματεύσεις σε πολύ καλό πια κλίμα το come back του διεθνούς εξτρέμ της Έβερτον και άλλοτε άσου του Ολυμπιακού είναι γεγονός! Όπως σας αναφέραμε και νωρίτερα ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε πάρει πάνω του την υπόθεση για να τελειώσει άμεσα το θέμα και θετικά, προκαλώντας έτσι ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας. Ο Μαρινάκης με αυτόν τον τρόπο στηρίζει τον Γκαρθία από την αρχή με μία σπουδαία κίνηση, φέρνοντας με αυτόν τον τρόπο ενθουσιασμό στον κόσμο!
Οι αρχικές πληροφορίες μιλούν για δανεισμό με οικονομική υπέρβαση από μεριάς του Ολυμπιακού και οψιόν αγοράς. Κάποιες πηγές διέρρεαν πως ο Ολυμπιακός ήταν αποφασισμένος για όλα και ακόμα και για αγορά! Το deal πάντως είναι πια οριστικό με την Έβερτον. Εξάλλου με τον Μιραλάς ο πειραϊκός σύλλογος τα είχε βρει σε όλα. Ο Βέλγος σταρ μπαίνει το συντομότερο δυνατόν στο αεροπλάνο για να έρθει στην χώρα μας (σ.σ. το αργότερο μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη)!
Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός ενημέρωσε και επίσημα μέσω social media για την συμφωνία! Ο παίκτης θα «προσγειωθεί» στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής!



Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμφώνησε οριστικά με την Έβερτον για τον Κέβιν Μιραλάς!     
 
Top