«Μόνο ως χαρτί υγείας η συμφωνία για Κάιπερς, θα προσφύγουμε στη FIFA» | Πρωτη news sport

Ο ατζέντης του Ούγκο Κάιπερς,
Ζακ Λίχτενσταϊν απάντησε μέσω του gazzetta.gr στον τεχνικό του Εργοτέλη, Νίκκι Παπαβασιλείου αναφορικά με την δήλωση του περί ισχύουσας συμφωνίας μεταξύ ΑΕΚ και Εργοτέλη για τον Ούγκο Κάιπερς, ενώ απειλή με καταγγελία στη FIFA!

Οι επαναλαμβανόμενες δηλώσεις τόσο του Ούγκο Κάιπερς, όσο και του Βέλγου μεγαλομάνατζερ του, Ζακ Λίχτενσταϊν αναφορικά με την μη αναγνώριση της συμφωνίας του Εργοτέλη με την ΑΕΚ για τον 21χρονο στράικερ δεν έχουν πτοήσει την ομάδα του Ηρακλείου.

Η δήλωση του τεχνικού του Εργοτέλη, Νίκκι Παπαβασιλείου για τον Ούγκο Κάιπερς προκάλεσε την έντονη αντίδραση της πλευράς του Βέλγου ποδοσφαιριστή με τον εκπρόσωπο του, Ζακ Λιχτενστάιν να απαντάει στον Κύπριο τεχνικό μέσω του gazzetta.gr.

Ο πρώην προπονητής της Σλόβαν Μπρατισλάβας διευκρίνισε πως το συγκεκριμένο θέμα αφορά την διοίκηση, ωστόσο επανέλαβε πως: «Είναι σε ισχύ η συμφωνία της ομάδας μου με την ΑΕΚ. Έτσι δεν τον έχω στα πλάνα μου για την νέα σεζόν. Αν αλλάξει κάτι και με ενημερώσει η διοίκηση σχετικά τότε θα πράξω αναλόγως».



Ο Βέλγος ατζέντης επικαλέστηκε τα λόγια του Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος θεωρεί πως η συμφωνία μεταξύ Εργοτέλή και ΑΕΚ «μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χαρτί υγείας», ενώ προανήγγειλε προσφυγή στη FIFA!

«Ο Ούγκο λέει πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν την συγκεκριμένη συμφωνία ως χαρτί υγείας. Θεωρούμε ξεκάθαρα πως το ότι συνεχίζουν να αναφέρονται σε συμφωνία με την ΑΕΚ, πρόκειται για ψυχολογική πίεση από τον Εργοτέλη στον Ούγκο, επειδή τόνισε πως δεν πρόκειται να παίξει ποτέ στην ΑΕΚ. Αυτές οι πρακτικές δεν είναι αποδεκτές και θα κάνουμε αναφορά στο αρμόδιο όργανο της FIFA».
 
Top