Παναθηναϊκός: Φεύγει ο Ζαχίντ μετά τον Ολυμπιακό | Πρωτη news sport

Το κυριακάτικο (21/06, 21:30) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα είναι το τελευταίο του Γκίας Ζαχίντ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο διεθνής Νορβηγός μέσος, αν και δεσμεύεται με συμβόλαιο δανεισμού (από τον ΑΠΟΕΛ) έως την 30η Ιουνίου, ενημέρωσε στην προπόνηση της Πέμπτης (18/06) τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» πως επιθυμεί να φύγει μετά τον αγώνα με τους Πειραιώτες, για να έχει μία εβδομάδα (και κάτι) ξεκούρασης πριν από την έναρξη της προετοιμασίας του με την κυπριακή ομάδα.

Το αίτημα του Ζαχίντ έγινε αποδεκτό κι ως εκ τούτου δεν θα υπολογίζεται για το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τον ΟΦΗ, που (υπό κανονικές συνθήκες) θα ήταν το τελευταίο του, πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.
Στο μεταξύ, ο Ματίας Γιόχανσον, αν και συμμετείχε στο πρώτο μέρος της σημερινής προπόνησης, αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις και πήγε για νέο κύκλο ιατρικών εξετάσεων. Τα αποτελέσματα του υπερήχου έδειξαν πως ο Σουηδός μπακ έχει μεγάλο αιμάτωμα στον ορθό μηριαίο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο εβδομάδες. Ως εκ τούτου, πιθανότατα, δεν θα φορέσει κι αυτός ξανά τη φανέλα των «πράσινων», καθώς το συμβόλαιό του λήγει στις 30 Ιουνίου και δεν έχει δείξει διάθεση να το επεκτείνει έστω μέχρι την ολοκλήρωση των πλέι-οφ, στις 19 Ιουλίου.
Τέλος, από τον Παναθηναϊκό διευκρίνιζαν πως ο 19χρονος Παύλος Μαυρουδής (που είναι πλέον προ των πυλών του Ολυμπιακού), είχε «τελειώσει» εδώ και μέρες για τους «πράσινους», έχοντας ενημερωθεί πως δεν ίσχυε η πρόταση ανανέωσης που του είχαν καταθέσει, γιατί άργησε να απαντήσει.
Πηγή: ΑΠΕ
 
Top