Κώστας Σλούκας Μπαρτσελόνα: Στο παιχνίδι και οι Καταλανοί | Πρωτη news sport

Κώστας Σλούκας Μπαρτσελόνα: Σύμφωνα με
δημοσιεύματα οι "μπλαουγκράνα" παρακολουθούν την περίπτωση του Έλληνα γκαρντ.


Τις τελευταίες μέρες ο Κώστας Σλούκας έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Το μέλλον του στην Φενερμπαχτσέ είναι αβέβαιο καθώς η κατάσταση στην Τουρκία δεν είναι ιδανική από οικονομικής πλευράς. Την ίδια ώρα αβέβαιη είναι και η παραμονή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς κάτι που στέλνει τον 30χρονο πιο κοντά στην έξοδο. Για τον Έλληνα γκαρντ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες. Πρώτος και καλύτερος ο Ολυμπιακός που βλέπει στο πρόσωπο του Σλούκα τον παίκτη που θα ηγηθεί τα επόμενα χρόνια.

Οι Πειραιώτες έχουν ξεκαθαρίσει ότι τους ενδιαφέρει ο παίκτης, αλλά παρακολουθούν τις εξελίξεις. Ωστόσο το απόγευμα της Πέμπτης κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν τις δυο πλευρές να έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Βέβαια αυτό είναι κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε από καμία πλευρά. Μάλιστα, ο μάνατζερ του παίκτη έσπευσε να διαψεύσει τα σενάρια. «Με τεράστιο σεβασμό στη δουλειά όλων των αθλητικών μέσων θα ήθελα να επαναλάβω για άλλη μια φορά ότι ο Κώστας Σλούκας έχει συμβόλαιο με την Φενέρ και δεν έχει συμμετάσχει σε κανένα είδος διαπραγματεύσεων με κανένα άλλο σύλλογο στον κόσμο», ήταν τα λόγια του. 
Το Ισπανικό ενδιαφέρον για Σλούκα

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα ο Ολυμπιακός δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Κώστα Σλούκα. Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι και η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις. Σήμερα ένα νέο δημοσίευμα αναφέρει ότι και η Μπαρτσελόνα παρακολουθεί τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται σύντομα να κάνει μια πρώτη κρούση προς την πλευρά του Σλούκα.


Έπειτα από την αποχώρηση του Μάλκολμ Ντιλέινι και το επικείμενο διαζύγιο με τον Κέβιν Πάνγκος, η «Μπάρτσα» έχει βγει στην αγορά αναζητώντας ένα πολύ δυνατό όνομα για την περιφέρειά της. Είναι δεδομένο πως οι Καταλανοί ενδιαφέρονται θερμά για τον Νικ Καλάθη κι έχουν τον πρώτο λόγο για να τον αποκτήσουν, αλλά η Sport τονίζει ότι ο υπεύθυνος του μεταγραφικού σχεδιασμού, Νάτσο Ροντρίγκεθ, έχει κι άλλα ονόματα στη λίστα του. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ των Καταλανών αναφέρει πως ο Κώστας Σλούκας αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ομάδας και είναι δεδομένα στη λίστα των μεταγραφικών στόχων.
 
Top