Ο Γιαννακόπουλος είναι εδώ: Οι επόμενες κινήσεις που απογειώνουν τον Παναθηναϊκό | Πρωτη news sport

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε μία νέα εποχή με τον
Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να έχουν βγει μπροστά και μαζί με τον Τάκη Τριαντόπουλο να έχουν το δύσκολο έργο της καθοδήγησης της κορυφαίας ομάδας του ελληνικού αθλητισμού.

Πλέον, το βάρος ρίχνεται στο κλείσιμο του ρόστερ, όπου δεν αποκλείεται να υπάρχουν εκπλήξεις. Να αποκτηθεί, δηλαδή, κάποιος παίκτης που δεν έχει ακουστεί μέχρι στιγμής.
Ο Γκρεγκ Ουίτινγκτον είναι το "4άρι" που θέλει ο Γιώργος Βόβορας για να καλύψει το κενό του Ντεσόν Τόμας, το συμβόλαιο του οποίου με το «τριφύλλι» λύθηκε. Ο Ουίτινγκτον έπαιζε στη Γαλατά και έκανε τρομερή χρονιά. Είναι παίκτης που ξέρει το μπάσκετ και είναι πολύ αθλητικός.
Στη θέση του πλέι-μέικερ ο μεγάλος στόχος είναι ο Κέβιν Πάνγκος, αλλά δεν θα είναι εύκολο να πειστεί να έρθει στην Ελλάδα. Εχει προτάσεις από αρκετές ομάδες της Ευρωλίγκας και ο Παναθηναϊκός δεν είναι από εκείνες που μπορούν να του κάνουν την καλύτερη πρόταση.
Το όνομα του Νέιτ Ουόλτερς δείχνει να έχει πάει πιο πίσω, ο Λορέντζο Μπράουν πάντα θα απασχολεί, όσο δεν έχει υπογράψει κάπου.
Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει και "πλάγιους" παίκτες και στη λίστα του είναι πολύ ψηλά τα ονόματα του Τζάρελ Έντι και του Ντισόν Πιέρ. Ο Εντι είναι ένας "δολοφονικός" σουτέρ, ο Πιέρ είναι φόργουορντ που κάνει περισσότερες δουλειές.
Τέλος για τη θέση του σέντερ ακούγεται το όνομα του Μανγκόκ Ματιάνγκ, αλλά ο Βόβορας έχει κι άλλα ονόματα στο καρνέ του. Από τους διακαείς πόθους του είναι ο Εμάνουελ Τέρι, ο οποίος έπαιξε πολύ καλά φέτος σε Μπαντίρμα και Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ο Τέρι που είχε παίξει πιο πριν και στο ΝΒΑ με τους Χιτ και τους Σανς, είναι πολύ αθλητικός και σίγουρα ταιριάζει τρομερά με τον Γιώργο Παπαγιάννη.
Στο διοικητικό κομμάτι, δεν αποκλείεται Διαμαντίδης και Αλβέρτης να έχουν κι άλλες "πράσινες" προσωπικότητες δίπλα τους. Ακούγεται το όνομα του Κώστα Τσαρτσαρή, γενικώς ακούγεται ότι θα υπάρξουν εκπλήξεις που θα κάνουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού να χαμογελάσει ακόμη περισσότερο.
 
Top