ΠΑΣΟΚ: Νίκος Ανδρουλάκης το “καρφί” για την Άννα Διαμαντοπούλου – “Πρόσφατα ήρθε στο κόμμα, ήταν διακοπές” | Πρωτη news sport

 


Σαφείς αιχμές κατά των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που τον αμφισβήτησαν το ίδιο βράδυ των ευρωεκλογών άφησε ο Νίκος Ανδρουλάκης, την ώρα που οι υποψήφιοι για την προεδρία έχουν μπει σε θέσεις μάχης για τις εσωκομματικές κάλπες του Οκτωβρίου. Χθες ήταν η σειρά της Αννας Διαμαντοπούλου να δεχθεί επίθεση από το στρατόπεδο του Χάρη Δούκα, καθώς ο υποστηρικτής του Δημάρχου Αθηναίων Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος την ειρωνευθηκε, λέγοντας οτι πρόσφατα την καλωσόρισαν στο κόμμα, απ΄όπου είχε φύγει για να κάνει διακοπές.

 

Αλλά ας τα πάρουμε με τη σειρά. Ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στα Ιωάννινα, δεν έκρυψε την πικρία του που αμφισβητήθηκε από τον ίδιο το πρώτο βράδυ της κάλπης:

“Ηττήθηκε η ΝΔ. Γιατί έπρεπε από το πρώτο βράδυ να μην αναλογιστούν την ήττα τους, να μην απολογηθούν για την ήττα τους, αλλά να ξεκινήσει στο ΠΑΣΟΚ μία ιστορία, που για μένα, δεν είναι απρεπής απέναντί μου, αλλά είναι απρεπής πάνω απ’όλα στον απλό κοσμάκη του ΠΑΣΟΚ”, δήλωσε χαρακτηριστικά χθες από τα Ιωάννινα, ο πρόεδρος του κόμματος και εκ νέου υποψήφιος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άννα Διαμαντοπούλου, που επίσης διεκδικεί την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ συμμερίστηκε την δυσαρέσκεια του Νίκου Ανδρουλάκη στο συγκεκριμένο ζήτημα, όπως προκύπτει από τα όσα είπε χθες στο δελτίο ειδήσεων του OPEN. Μάλιστα, χρησιμοποίησε τον όρο λιντσάρισμα, λέξη που ενόχλησε τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, ο οποίος ήταν από τους πρώτους που έθεσε θέμα ηγεσίας, στηρίζοντας την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα.

“Τη στιγμή που έγιναν οι εκλογές έπρεπε αμέσως να γίνουν διαδικασίες αυτοκριτικής και όχι αυτή η επίθεση και το λιντσάρισμα, το οποίο το έκρινα από την πρώτη στιγμή ως εξαιρετικά αρνητικό γεγονός”, είπε συγκεκριμένα η Άννα Διαμαντοπούλου και πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής κούρσας τόσο η ίδια όσο και οι άνθρωποι που θα τη στηρίξουν δεν θα αναφερθούν αρνητικά για κανέναν υποψήφιο.

 

 

Την τοποθέτηση αυτή δεν άφησε ασχολίαστη ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, που με τη σειρά του πέταξε “καρφιά” εναντίον της επικεφαλής του Δικτύου.

“Δεν ξέρω αν λέει για εμένα. Η επιβεβαίωση η δικιά μου, που είπα να ανοίξουν οι διαδικασίες, γιατί ήμουν ο πρώτος που το είπε, είχε αποτέλεσμα. Πρώτον γιατί η κυρία Διαμαντοπούλου είναι υποψήφια”, σημείωσε στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό, αφήνοντας αιχμές για “παλιά κόλπα συμμαχιών” και “συμφωνίες για τον δεύτερο γύρο”

“Η κα. Διαμαντοπούλου ήρθε πριν λίγες μέρες και την καλωσορίσαμε στο ΠΑΣΟΚ. Είχε κάνει διακοπές“, συνέχισε εξίσου αυστηρά ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Όπως όλα δείχνουν, οι τόνοι αναμένεται να ανέβουν ακόμη περισσότερο στη Χαριλάου Τρικούπη, όσο πλησιάζει ο καιρός των εσωκομματικών εκλογών ενώ παράλληλα έχει ανοίξει η συζήτηση για την “ενιαία κεντροαριστερά”.

thetoc.gr/

 

 
Top