Λιβάια: «Πολλά χρόνια στην ΑΕΚ» | Πρωτη news sport


Η Ενωση επισημοποίησε την απόκτηση του Μάρκο Λιβάια, ο οποίος αναφέρθηκε στον τίτλο, στο Champions League και στην επιθυμία του να παραμείνει αρκετά χρόνια.

Οι Κιτρινόμαυροι είχαν συμφωνήσει εδώ και μήνες με τον Κροάτη επιθετικό για συμβόλαιο ως το 2021 και είχαν καταβάλει από νωρίς, μετά το τέλος της σεζόν, το 1,8 εκατ. ευρώ στη Λας Πάλμας, κάνοντας χρήση της οψιόν απόκτησης του.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου του Μάρκο Λιβάια μέχρι τον Ιούνιο του 2021, μετά και την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τη Λας Πάλμας για την αγορά του ποδοσφαιριστή», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ, ενώ ο Λιβάια τόνισε τα ακόλουθα στις πρώτες δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου.

«Πέρσι ήρθα ως δανεικός σε μια νέα ομάδα, αλλά τώρα πια είμαστε ευτυχισμένοι εδώ και εγώ και η οικογένειά μου και θα ήθελα να μείνω πολλά χρόνια στην ΑΕΚ. Θέλουμε όλοι να παίξουμε στο Champions League. Θα έχουμε δύσκολους αντιπάλους στα προκριματικά, αλλά είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Θέλω, βέβαια, να είμαστε πρωταθλητές ξανά. Θα είναι πιο δύσκολο αυτή τη φορά, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα δείξουμε και πάλι την ποιότητά μας και ότι έχουμε πολλές ελπίδες να πάρουμε και αυτόν τον τίτλο».
 
Top