Έγιναν οι κληρώσεις των ευρωπαϊκών Κυπέλλων Βόλεϊ για τον Ολυμπιακό | Πρωτη news sport

Πραγματοποιήθηκαν οι κληρώσεις
των Ευρωπαϊκών Κυπέλλων Βόλεϊ στα κεντρικά γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας στο Λουξεμβούργο, με τον Ολυμπιακό να μαθαίνει αντιπάλους σε άνδρες & γυναίκες.

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, θα αγωνιστεί στο CEV Cup, απευθείας στον γύρο των '32', απέναντι στον ηττημένο που θα προκύψει από τον αγώνα της Ισπανικής CV Teruel, με την Βέλγικη Lindemans Aalst, για τα προκριματικά του CEV Champions League. O πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Ρέντη το διάστημα 27-29 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός εκτός έδρας 4-6 Δεκεμβρίου.
 
Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο CEV Challenge Cup, ξεκινώντας από τον 2ο προκριματικό απέναντι στην Chev Diekirch από το Λουξεμβούργο. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στον Ρέντη το διάστημα 6-8 Νοεμβρίου και η ρεβάνς στο Λουξεμβούργο 13-15 Νοεμβρίου. Όλα αυτά όμως, ενδέχεται να αλλάξουν, αν ο νικητής του Βαλκανικού Κυπέλλου (διεξάγεται τον Σεπτέμβρη), είναι ομάδα από την Σερβία, αφού αν γίνει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να αλλάξουν θέσεις και ο Ολυμπιακός να βρεθεί αντιμέτωπος στις ίδιες με τις παραπάνω ημερομηνίες, με τον νικητή του Βαλκανικού (ομάδα από Σερβία) και η Chev Diekirch να περάσει χωρίς αγώνα στον επόμενο γύρο και να βρεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα που πήρε την θέση της Bursa BBSK, την Aydin BBSK επίσης από την Τουρκία.
 
Top