Σκέψεις για επιστροφή Μπιρτς στον Ολυμπιακό | Πρωτη news sport

Στον Ολυμπιακό θα εξετάσουν το ενδεχόμενο
της επιστροφής του Κεμ Μπιρτς στην ομάδα. 

Η ανανέωση των τριών Ελλήνων παικτών αποτελεί προτεραιότητα του Ολυμπιακού, ωστόσο η θέση του σέντερ δεν επηρεάζει τις σκέψεις που κάνουν για τον σχεδιασμό της ομάδας.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θεωρεί επιτακτική ανάγκη την προσθήκη ενός ψηλού ο οποίος θα διαθέτει αλτικές ικανότητες και θα μπορεί να παίξει το pick 'n' roll.

Ο Αμερικανοισραηλινός ύστερα από συζήτηση που είχε με τους διοικούντες συμφώνησαν να εξετάσουν την περίπτωση του Κεμ Μπιρτς. Ο Καναδός σέντερ που αγωνίστηκε στους «ερυθρόλευκους» τη σεζόν 2016-17, είχε μικρή συμμετοχή πέρυσι στους Ορλάντο Μάτζικ και το μέλλον του παραμένει αβέβαιο.Ο ίδιος θέλει να μείνει στο ΝΒΑ, αλλά έχοντας ρόλο κάτι το οποίο δύσκολα θα του εγγυηθούν οι Μάτζικ.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον του στον ατζέντη του, χωρίς ωστόσο αυτό να έχει περάσει το φιλολογικό επίπεδο ακόμη. Απλά ζήτησαν από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς να μάθουν τις διαθέσεις του.

Από εκεί και πέρα ο Σέρβος ατζέντης έχει προτείνει και τον Ματίας Λεσόρ στους Πειραιώτες, το όνομα του οποίου φυσικά και είναι ανάμεσα σε αυτά που θα του απασχολήσει.

ΤΑΥΤΙΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ

Στη συνάντηση που έγινε στο Τελ Αβίβ παρουσία και του Γιώργου Σκινδήλια υπήρξε πλήρη ταύτιση απόψεων. Στον Μπλατ άρεσε το σενάριο με το μοντέλο του Ολυμπιακού το οποίο δεν πρόκειται να αλλάξει ως προς το οικονομικό κομμάτι και το μπάτζετ αναμένεται να κινηθεί σε παρόμοιο επίπεδο με το περσινό.

Επίσης συμφωνήθηκε η ανάγκη για ανανέωση των τριών Ελλήνων παικτών και ο εμπλουτισμός του ρόστερ με αθλητικούς παίκτες, στοιχείο το οποίο απουσίασε από την περσινή ομάδα.
 
Top