Εξώδικο ΣΚΑΪ στην Παναθηναϊκή Συμμαχία | Πρωτη news sport

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία μέσω ανάρτησής
στο Facebook ενημέρωσε πως ο ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου της απέστειλε εξώδικο αξιώνοντας ένα ποσό κοντά στις 115.000 ευρώ για την τηλεοπτική και ραδιοφωνική προβολή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συμμαχίας αναφέρει: 

«Όλοι μαζί μπορούμε» να φεσώσουμε τον Παναθηναϊκό…

Εξώδικο με ημερομηνία 6/6/2018 το οποίο έφτασε στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, έφερε στην επιφάνεια τις πρακτικές τις οποίες χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί ο Γιάννης Αλαφούζος στην Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός.

Ο ΣΚΑΪ («ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ») του κ. Αλαφούζου για τον οποίο ο κόσμος του Παναθηναϊκού είχε πειστεί από τα παπαγαλάκια του πως προβάλλει ΔΩΡΕΑΝ σποτάκια για τα διαρκείας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τις εγγραφές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία ως προσφορά του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό, τελικά χρέωσε ως το τελευταίο ευρώ αυτές τις «υπηρεσίες»…

Αποτέλεσμα αυτού είναι ο ΣΚΑΙ να διεκδικεί από την Παναθηναϊκή Συμμαχία απαιτήσεις ύψους 115.343,26€ για τηλεοπτική και ραδιοφωνική προβολή την περίοδο 2012-2015 κατά την οποία πρόεδρος σε ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Παναθηναϊκή Συμμαχία καθώς και ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ ήταν ο Γιάννης Αλαφούζος...

Αυτές τις απαιτήσεις, με το εξώδικο αυτό ενημερωθήκαμε πως τις εκχωρεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, γεννώντας ερωτήματα ως προς το τι συναλλαγές υπάρχουν μεταξύ ΣΚΑΪ και ΠΑΕ Παναθηναϊκός όλα αυτά τα χρόνια.

Αναρωτιόμαστε μήπως αυτός είναι ένας νομιμοφανής τρόπος ώστε να απαλλαγεί ο ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου από τυχόν οφειλές του προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για χορηγικά προγράμματα, διαφημίσεις στο γήπεδο κλπ. μεταφέροντας με αυτόν τον τρόπο το χρέος από τον ΣΚΑΪ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και την Παναθηναϊκή Συμμαχία τώρα που η τελευταία δεν ελέγχεται από ανθρώπους του Γιάννη Αλαφούζου.

Όπως φαίνεται, εκτός των άλλων η Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχει μετατραπεί σε «εισπρακτική εταιρεία» του ΣΚΑΪ. Η δωρεάν προβολή του Παναθηναϊκού και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας από τον ΣΚΑΪ, τελικά δεν ήταν και τόσο δωρεάν…».
 
Top