Παπαπέτρου: «Όλα είναι θετικά» | Πρωτη news sport

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρέθηκε
στα γραφεία της Arcadia μίλησε σε άριστο κλίμα με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και θα τα ξαναπούν για να δώσουν τα χέρια.

Προκαθορισμένο ραντεβού για σημερα δεν υπήρχε, ωστόσο οι δύο πλευρές επικοινώνησαν τηλεφωνικά και απόφασισαν να συναντηθούν για να εκφράσει ο 23άχρονος φόργουορντ κάποιες σκέψεις του (όχι οικονομικές).

Η συζήτηση έγινε σε άριστο κλίμα χωρίς την παρουσία του ατζέντη του Ιωάννη Παπαπέτρου και είχε διάρκεια περίπου μία ώρα.


Ο Έλληνας φόργουορντ αποχωρώντας από τα γραφεία ανέφερε, «Μιλήσαμε με τους προέδρους, κάναμε μία σωστή συζήτηση, όπως βλέπεται ήρθα μόνος μου εδώ να μιλήσω με τους προέδρους. Ελπίζω σήμερα, αύριο να έχουμε απαντήσεις και να πάνε όλα καλά. Συζητήσαμε σε καλό κλίμα και όλα είναι θετικά».

Συμφωνία δεν υπήρξε, αλλά αυτό ήταν δεδομένο αφού στην επικοινωνία που υπήρξε πριν της συζήτησης με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ είχε τονιστεί.

Απλά ο Έλληνας φόργουορντ ήθελε να μιλήσει περισσότερο για το ρόλο του ενώ αξίζει να αναφερθεί πως δεν υπήρξε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση.
 
Top