«Κλείνει» στην ΤΣΣΚΑ ο Χάκετ, περίμενε τον Ολυμπιακό | Πρωτη news sport

Στην Ευρωλίγκα θα συνεχίσει να
αγωνίζεται ο Ντάνιελ Χάκετ αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops η ΤΣΣΚΑ θα πληρώσει το buy out του Ιταλού και τις επόμενες ημέρες θα κάνει δικό της τον παίκτη. Ο Ντάνιελ Χάκετ αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα παιδιά της “ερυθρόλευκης” εξέδρας, όμως από τη νέα σεζόν θα φοράει τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο. 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Eurohoops, οι δύο πλευρές ολοκληρώνουν τις διαπραγματεύσεις για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών, με τη ρωσική ομάδα να καταβάλλει στη Μπάμπεργκ buy out (175 χιλιάδες ευρώ) για σύλλογο της Ευρωλίγκας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χάκετ περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή μία πρόταση από τον Ολυμπιακό αλλά τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στο ρόστερ των Πειραιωτών δεν επιτρέπουν κάτι τέτοιο. Πιο συγκεκριμένα, η ύπαρξη των Μάντζαρη και Στρέλνιεκς σε συνδυασμό με την έλευση του Ουίλιαμς-Γκος και τα πολλά χρήματα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ιταλού δεν άφηναν άλλη επιλογή.

Ο 31χρονος γκαρντ προέρχεται από μία “γεμάτη” σεζόν κατά τη διάρκεια της οποίας μέτρησε κατά μέσο όρο 9.6 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ σε 26 αγώνες με τη φανέλα της Μπάμπεργκ.

Πηγή: Eurohoops.net
 
Top