Απάντηση του κ. Γιώργου Τσόγκα σχετικά με την απουσία του απο την γιορτή της αστυνομίας... | Πρωτη news sport


Το σχόλιο της proti news

Για άλλη μία φορά απουσίαζαν οι θεσμικοί παράγοντες του νομού Κορινθίας πού στα δύσκολα τους προστρέχουν για βοήθεια στην αστυνομία και στα εύκολα τους "πλακώνει το πάπλωμα".Χαρακτηριστική η απουσία και των τριών Κυβερνητικών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας. Συνήθως οι κυβερνήσεις θυμούνται τους αστυνομικούς όταν τους διατάζουν να δείρουν κανένα συνταξιούχο.

Το σχόλιο του κ. Τσόγκα
Αγαπητε Νικο, ο σχολιασμος σου στην proti news σε οτι με αφορα , οτι "...με πλακωσε το παπλωμα..." και δεν ηλθα στη γιορτη της Αστυνομιας, ειναι τουλαχιστον ανακριβης!
Διοτι το διημερο Τεταρτης-Πεμπτης μετειχα στην Ολομελεια της Βουλης που ψηφιζε το νομοσχεδιο για την "Κοινωνικη και Αλληλεγγυα Οικονομια" στο οποιο ημουν ομιλητης και δεν υπηρχε χρονος. (ορ. Σχετικο βιντεο στο ιστολογιο μου που παρακαλω να αναρτηθει για την αποκατασταση της ... προφανους παραδρομης). Φιλικα, Γιωργος Τσογκας. ). 
  Ευχαριστω πολυ.
 σ.σ.Σεβόμενοι την απάντηση του κ.Τσόγκα βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο στο οποίο αναφέρεται

Ομιλία μου χθες στην Ολομέλεια της Βουλής επί του σχ/ν για την Κοινωνική & Αλληλέγγυα Οικονομία, το οποίο ανοίγει τον δρόμο στις ευάλωτες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες αλλά και στους ανέργους, να ενταχθούν στην αγορά εργασίας μέσω των αλληλέγγυων συνεταιριστικών επιχειρήσεων.
Δείτε το σχετικό βιντεο στο ιστολογιο του κλικ στο  Γιώργος Τσόγκας 
  
 
Top