Συνάντηση Καλλίρη Σταματόπουλου με τα Προεδρεία των ΤΟΕΒ του Δήμου Σικυωνίων | Πρωτη news spor

 
 Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα
στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας με τα Προεδρεία των ΤΟΕΒ του Δήμου Σικυωνίων, ολοκληρώνοντας τον κύκλο των συναντήσεων με τους ΤΟΕΒ της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, παρουσία του Δημάρχου Σικυωνίων κ. Σπύρου Σταματόπουλου και των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας για τα αρδευτικά έργα της περιοχής.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πελοπίδας Καλλίρης δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική η συζήτηση που γίνεται σήμερα, για τη βελτίωση της άρδευσης των περιοχών, με έργα που θα χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο την αύξηση της παραγωγής των αγροτικών προϊόντων ενισχύοντας έτσι την οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας.
Έχουν πραγματοποιηθεί πολλά εγγειοβελτιωτικά έργα που ξεπερνούν τα 2 εκ. ευρώ, δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης και με την έγκριση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου ολοκληρώνουμε ένα νέο σχέδιο 2,5 εκ. ευρώ, ώστε να καλυφθούν σημαντικές ανάγκες της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας.
Τα μεγάλα τομεακά έργα που θα ολοκληρώσουν το συνολικό πρόβλημα άρδευσης όλων των περιοχών, όπως π.χ. το φράγμα Ασωπού,  είναι έργα πνοής που συνεχίζουμε να πιέζουμε σε κάθε κατεύθυνση για την χρηματοδότηση και ολοκλήρωσή τους.

 
Top