Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου Μέγαρα και Λουτράκι) | Πρωτη news sport

Λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης
ασφαλτοτάπητα, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου μεταξύ της χ/θ 76+000 και της χ/θ 41+400, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμων Μεγάρων, Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, για το χρονικό διάστημα από 12-6-2017 έως 30-7-2017, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου, για την εκτέλεση εργασιών ασφαλτόστρωσης, ως εξής...


Α΄ ΦΑΣΗ:

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην αριστερή, στη μεσαία και σε τμήμα της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, ελάχιστου πλάτους 4,40  μέτρων.

Β΄ ΦΑΣΗ:

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.), στη δεξιά και τμήμα της μεσαίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων θα πραγματοποιείται από το εναπομένον τμήμα του οδοστρώματος, με δυνατότητα σε περιπτώσεις αυξημένου φόρτου, μετάθεσης των μέσων σήμανσης δεξιότερα, ώστε να διατίθενται δύο λωρίδες κυκλοφορίας ( 3,50μ. και 2,80μ).

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
 
Top