Αυτό είναι το πολυτελές εστιατόριο με εξαιρετικό πλήρες γεύμα από 8 ευρώ το άτομο!!!! | Πρωτη news sport



Θέα που εντυπωσιάζει, ρομαντική και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα,
εκλεκτά εδέσματα ελληνικής κουζίνας , φίνο  κρασί σε υποδέχονται για φωτεινές μέρες και ρομαντικές νύχτες στο εστιατόριο ΘΕΑ στην παραλία του Άσσου Κορινθίας.
Το μενού του chef υμνεί την ελληνική κουζίνα με πάντα εκλεκτά κρεατικά και φρέσκα λαχανικά που αποτελούν τις πρώτες ύλες  για τα ξεχωριστά πιάτα που θα απολαύσετε στη ΘΕΑ.
Μια ιδανική πρόταση εξόδου για ήσυχα μεσημεριανά γεύματα και ζωηρές βραδινές παρέες αλλά και για κάθε είδους κοινωνικές εκδηλώσεις, πάρτυ και επαγγελματικά γεύματα με μακράν τις οικονομικότερες τιμές της παραλιακής!
To μενού του εστιατορίου ΘΕΑ είναι προσιτή πολυτέλεια για όλους,  προσφέροντας μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών πιάτων με  πλήρες γεύμα από 8 ευρώ το άτομο!
Για τις κοινωνικές σας εκδηλώσεις η διεύθυνση του καταστήματος έχει να σας προτείνει εμπνευσμένους συνδυασμούς εκλεκτών πιάτων που θα εντυπωσιάσουν εσάς και τους καλεσμένους σας ,στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.
Παροχές
Το εστιατόριο ΘΕΑ διαθέτει μεγάλο ιδιωτικό πάρκινγ, παιδότοπο,κούνιες για τους μικρούς του φίλους, πρόσβαση Wifi, καθώς και δωρεάν ξαπλώστρες στην παραλία για να απολαύσετε το μπάνιο σας τους καλοκαιρινούς μήνες, πίνοντας τον καφέ σας, ή το αναψυκτικό σας.












Παραλία Άσσου Κορινθίας
τ.27410 86699
κιν.  698 063 9495

 
Top