Αυτή είναι η καλύτερη συνταγή για κουραμπιέδες | Πρωτη news sport
Latest News


Οι γνώμες διίστανται: Οι κουραμπιέδες γίνονται με αγελαδινό ή πρόβειο βούτυρο;
Τα αμύγδαλα πρέπει να είναι ασπρισμένα ή όχι, κομμένα ή ολόκληρα; Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει αντικειμενική απάντηση καθώς ο καθένας έχει τα δικά του γούστα και προτιμήσεις.
Έχοντας ωστόσο δοκιμάσει αρκετές δεκάδες κουραμπιέδων, από τη συνταγή της μαμάς, της θείας, της φίλης, της φίλης της φίλης κ.ο.κ, καταλήξαμε στη συνταγή της κ. Ρούλας, που κατά τη γνώμη μας, είναι απλά η καλύτερη.
 
Υλικά
περισσότερα εδώ
 
Top