Μπουχαλάκης «Γύρισα για να διεκδικήσω μία θέση, να ανοίξουμε την άμυνα της Λουκέρνης» | Πρωτη news sport

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε
στο Gazzetta κάνοντας μία μίνι... αποτίμηση του φιλικού με την Λεγανές. Τι είπε για Λουκέρνη και τους στόχους του στον Ολυμπιακό.


Είναι ένας παίκτης που πήγε στον Ολυμπιακό σε σχετικά μικρή ηλικία. Μετά την θητεία του στη Νότιγχαμ Φόρεστ γύρισε στον Πειραιά διεκδικώντας μία θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς και επιδιώκοντας να αφήσει πίσω τις ατυχίες και τους τραυματισμούς προηγούμενων ετών. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μίλησε στο Gazzetta.gr από την μεικτή ζώνη του Καραϊσκάκη στο περιθώριο του φιλικού με την Λεγανές.

Τι ήταν αυτό που ο ίδιος κράτησε ως θετικό όμως από το ματς και τι τον προβλημάτισε; «Σίγουρα το ανασταλτικό κομμάτι. Αυτό μου άρεσε και κρατάω. Τη νοοτροπία που βγάλαμε αμυντικά και τακτικά. Από εκεί και πέρα δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις αλλά δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Σαφώς και το μεσοεπιθετικό κομμάτι είναι κάτι που πρέπει να δουλέψουμε και άλλο για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στα ευρωπαϊκά ματς», επισήμανε σχετικά.

Ο στόχος για τα ματς με την Λουκέρνη σύμφωνα με τον 25χρονο μέσο είναι «να ανοίξουμε την άμυνα της Λουκέρνης. Επειδή θεωρώ πως - όπως και εμείς - έτσι και εκείνοι θα είναι... διαβασμένοι θα πρέπει να έχουμε δουλέψει στον απαιτούμενο βαθμό στην δημιουργία και των τελείωμα των φάσεων και θεωρώ ότι είναι κάτι που μπορούμε να καταφέρουμε». Όσο για τον ίδιο και τις επιδιώξεις του σίγουρα έχει το ενδιαφέρον του το πως βλέπει την επάνοδό του στον Ολυμπιακό: «Γύρισα για να προσπαθήσω και να διεκδικήσω μία θέση στην ομάδα. Για μένα δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από αυτό στο μυαλό μου».
 
Top