ΑΕΚ: Προετοιμασία στο ΟΑΚΑ | Πρωτη news sport

Στο Ολυμπιακό Στάδιο διεξήχθη η προπόνηση
της ΑΕΚ, καθώς ήταν επιθυμία του Μάσιμο Καρέρα να φέρει τους παίκτες σε επαφή με τη φυσική έδρα της ομάδας, μετά από τρεις μήνες.

Με εξαίρεση τον Κώστα Γαλανόπουλο (γαστρεντερίτιδα), όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεση του Ιταλού για το ντέρμπι της πρεμιέρας των play off (7/6, 21:30) εναντίον του Παναθηναϊκού.
 Ακόμα και ο Σέρχιο Αραχούχο, ο οποίος ωστόσο δεν είναι έτοιμος και δύσκολα θα βρει θέση ακόμα και στην αποστολή. Είναι ρίσκο να επιστρέψει στην ενεργό δράση ένας ποδοσφαιριστής που συμπλήρωσε σχεδόν τρεις μήνες εκτός προπονήσεων, παρόλο που ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ τη θλάση στον τετρακέφαλο. Ο ίδιος θέλει σαν... τρελός να παίξει, αλλά την τελική απόφαση θα πάρει το ιατρικό επιτελείο και πιθανότατα θα είναι αρνητική.
Έτσι, στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να ξεκινήσει ο Νέλσον Ολιβέιρα, ακόμα ένας παίκτης που η συμμετοχή του στα play off ήταν αμφίβολη. Τα κατάφερε και αυτός να ξεπεράσει τα προβλήματα στους προσαγωγούς και σήμερα ήταν ο σέντερ φορ στο σχήμα που δοκίμασε ο Καρέρα.
Στο μεταξύ, η ΠΑΕ προχωρά σε ενέργειες προς όφελος των χορηγών, οι οποίοι χάνουν όσα προνόμια είχαν λόγω της διεξαγωγής των play off κεκλεισμένων των θυρών.
Η αρχή γίνεται με την πρωτοβουλία «Live the game». Eκπρόσωποι των χορηγών θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν όλες τις αναμετρήσεις της ομάδας (εντός και εκτός έδρας) από ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα. Η αρχή θα γίνει στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και εξυπακούεται ότι θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Αυτή είναι η πρώτη από τις νέες παροχές που σχεδίασε η ΠΑΕ ΑΕΚ για τους χορηγούς και συνεργάτες της, με αφορμή την απαγόρευση παροχής υπηρεσιών φιλοξενίας στις εντός έδρας αναμετρήσεις της.
 
Top