Την συνταγή αυτή έκανε η Μικρασιάτισσα θεία μου Μαριάνθη . Δεν ξέρω αν είναι από εκεί η συνταγή . Το σίγουρο είναι ότι θα πιείτε κρασάκι με τους φίλους, με αυτήν.
Υλικά
Περισσότερα εδώ
1 κιλό σαλιγκάρια άσπρα (όχι τα κρητικά τα μεγάλα)
2 κιλά κρεμμύδια ξερά
2σκελίδες σκόρδο
1 νεροπότηρο Ελαιόλαδο σχεδόν
1κ.σ. πελτέ
1κουτί ντομάτες στον τρίφτη
2 δαφνόφυλλα
Από λίγο κανέλα, γαρύφαλλο (αν δεν αρέσουν μπορείτε να τα παραλείψετε)
1 καυτερή πιπερίτσα
Λίγο ζάχαρη (μια πρέζα)
2 ποτήρια νερό
Αλάτι
Πιπέρι
2 κιλά κρεμμύδια ξερά
2σκελίδες σκόρδο
1 νεροπότηρο Ελαιόλαδο σχεδόν
1κ.σ. πελτέ
1κουτί ντομάτες στον τρίφτη
2 δαφνόφυλλα
Από λίγο κανέλα, γαρύφαλλο (αν δεν αρέσουν μπορείτε να τα παραλείψετε)
1 καυτερή πιπερίτσα
Λίγο ζάχαρη (μια πρέζα)
2 ποτήρια νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Οδηγίες
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΆΡΘΡΟΥ ΕΔΩ