ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ - Νίκη πρόκριση πήρε η Κορινθος 06 επί του μαχητικου Αγ. Γεωργίου | Πρωτη news sport

Την νίκη πρόκριση πήρε η Κορινθος
06 επί του μαχητικου Αγ. Γεωργίου με 3-0. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι παρά την διακοπή του πρωταθληματος λόγω των εορτών ήταν πολύ καλοί στο παιγνίδι και τηρουμενων των αναλογιων δεν συναντησαν κανένα πρόβλημα από τους νεοφωτιστους γηπεδούχους. 

Μάλιστα μπήκαν πολύ επιθετικά και στο 16'& 24'με πρωταγωνιστες τους Χατζησοφρωνιου και Καλογερη έχασαν δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ με τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να νικάει και τις δύο φορές τον μεσοεπιθετικό της Κορινθου 06.Στο 29' οι της Κορινθου ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Χρυσαφιδη από τον Πετροπουλο αλλά ο διαιτητής Αντωνοπουλος κακώς έδειξε να συνεχιστεί το παιγνίδι.
Όμως στο 34' ο Χρυσαφιδης πήρε το ριμπάουντ σε αποκρουση του Καλογερη σε σουτ του Χουσελα και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για την Κόρινθο 06.Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λυγκος με ωραίο γκολ διπλασιασε το σκορ για την ομάδα του, ενώ ο ίδιος παικτης στο 82' έκλεισε το σκορ 0-3 νίκη για την Κόρινθο 06.Πολλές χαμένες ευκαιρίες με αποκορύφωμα τα σουτ στα δοκάρια του Καλογερη των Λυγκου  (39') & Δημητριάδη  (81'). Αυτη λοιπόν ήταν η εικόνα του παιχνιδιού στο ΔΑΚ Κορίνθου με την προσθήκη ότι ο ΠΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ έδειξε καλά στοιχεία πάλεψε όσο μπορούσε ενώ κορυφαίος ήταν για την ομάδα του ο τερματοφυλακας Καλογερης που περιορισε το σκορ στο 3-0. 
Καλή η διαιτησία του Αντωνοπουλου  (πλην της φάσης του 29') και των βοηθών του Κωνσταντοπουλου και Μπαλιου. 
ΠΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ :Καλογερης, Μπαρμπας, Μπουφης, Βελαντζας, Πετρόπουλος, Ασλανογλου, Ξυδης, Βαραβερης, Αντωνοπουλος Χρ. (63'Sina ), Παπαδόπουλος  (70' Σελαμαι).
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Κεμαλαι, Γκουριωτης  (80'Τριμπονιας ), Φιλης, Μαγγινας, Μαυρελης, Χατζησοφρωνιου, Χρυσαφιδης  (61' Δημητριάδης ), Σάντα  (86' Vrenozi ), Χουσελας  (78' Βασος ), Λυγκος, Τζανετος.

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ 
 
Top